numero tres

Jes dude i am here again trying to write somthing nice and long. Men det ar svart for det finns sa mycket att saga och nastan ingeting alls.

Jag har nu 6 dagar kvar har i Kuba och sen ar det slut. Slut pa det har livet. Det kanns sa orehort konstigt, jag har verkligen skapat mig ett liv har, har mina vanner och min familj, har mina matvanor och min traning. Och nu forsvinner det, mycket konstigt.


Jag ska gora en riktig sammanfattning nar jag kommer hem, nu soitter jag har pa hotell Santiago melina och jag ar blot har legat vid polen en liten stund. Ska snart dra hem for att kaka for att sedan dra ut! For nu ar det PRE CARNEVAL!
=for karneval. Japp for imorgon startar den stora karnevalen! Det ar Fest hela dagarna langa sa jag tror inte att mina sista dagar kommer att bli trista.

Snart ses vi dar hemma!
PUSS PUSS

numero dos

Ojoj! Jag borde nog kopa tva timmar for att ga pa internet, som tur var sa traffade jag precis ett par svenskar som jag fick 40 minuter extra tid av. (koder och grejer till internetet). For just nu har jag bara 10 minuter kvar pa min tid och jag sak dra och sola lite sen faktiskt!

Nummer ett.
Ja, alla ser javligt bra ut har och da menar jag inte bara killarna. Men, de som ar allra vackrast ar de aldre.
Jag har inte tagit sa mycket bilder pa manniskorna an for det kostar pengar.

Nummer 2.
 Da kommer vi till nummer tva. Alla vill ha pengar, eller det ar i alla fall vad man maste tanka pa hela tiden. Varfor gor han/hon sadar, for att hon vill vara min van eller nagot annat?
Folk ser mig inte som nagon som man vill lara kanna, jag ar bara en turist. Men jag har tur vissa ganger och folk tror att jag ar kuban. Jag ar aven glad for att jag forstar mer och mer spanska for da kan.

Nummer 3.
oj nu ar det tre minuter kvar
Jag mar bra hej svejs.