ett och upp igen!

idag lärde jag mig att man kan inte klara ett teoriprov på att ha pluggat i två dagar (men det går nästan).
Jag fick var 2 poäng ifrån, och det stör mig mest, för då känns det mer som om jag skulle ha klarat det. Hade det varit 6 poäng eller 3 poäng så hade det inte varit lika hårt.
Nu är humöret sämst, fast jag funderar på att ändra på det, orka slösa massa energi på att vara bitter över någonting som redan är klart. Har bokat ny tid, men den här gången kommer jag inte att tala om när den är.

till K la s

Idag har jag lärt mig att göra egna älgbiffar med fetaost. recepept kommer..

jag har kommit på det!

Nu har jag kommit på det! Det är tråkigt att bara skriva om sig själv hela tiden. Nu blir det en blogg om allt som jag lär mig. Vi får hoppas att det blir mer uppdaterat då.

Hemma igen

Efter att ha suttit 8 timmar på tåg med en hund som tappat tålamodet för länge sedna kan man väl säga att det var ganska skönt att komma hem, hem till Falun.

PÅ tåget läste jag en väldigt bra bok " Feng Shui Rensa i Röran", och när jag väl kom hem så blev det fart på alla mina saker. Jag har slängt, gett bort och lämnat tillbaka flera kartonger och nu vet jag exakt vart alla mina saker ligger.
Denna bok handlar nämligen om hur mycket saker man egentligen har och hur mycket saker som drar mer energi ifrån en, än den ger. Tänk till exempel på en sak som du verkligen ångrar att du köpt, det kan vara vad som helst, men jag lovar du har något nu som du tänker varje gång du anväder det eller ser det. Den grejen ser ´tar mer än vad den ger, man mår ju faktiskt lite dåligt över det och varför ska man då ha kvar den/det?
Boken handlar också om allt annat som man har i onödan, och hur mycket det drar energi att ha stökigt, eller inte veta vart man har sina saker.
Efter att ha lytt många råd i boken och efter en dag och en natt var det halvfärdigt. Snacka om att jag hade energi, det var som om att vara kär på nytt. Det här låter jätte konstigt, kanske är det bara jag som är sån som mår bra av att ha alla saker på sin plats och rent, fast jag tror inte det. Jag tycker att man ska läsa denna boken, ge den en chans, den ger en kick till att faktikst göra något. Läs den.  (NU kan du köpa den när du köper Topp Hälsa 50:-).

Efter att ha rensat drog jag till IKEA, en utav mina favorit affärer. Jag tog såklart med mig en chafför mitt kärleks test kan man väl säga, eller han upplevde i alla fall det. Jag har lite svårt att bestämma mig kan man väl säga. Vi var på IKEA från 12 till 19.30, sex och en halv timma. ungefär 40-50 minuter på varje avdelning. Jag vet inte.. men det kanske är mycket. Han klarade i alla fall sig, andra gången jag var inne så väntade han ute. Det var kanske räddningen det. När vi väl kom hem så skämtade jag lite  och sa " Jag är nog den värsta att gå på IKEA med", Snabbt kom ett svar; "Det är du"  och allvarligt var det.

Nu är jag "Ledig" en vecka, lite stressande är det faktiskt, men man kanske ska ta tag i Körkortsteorin, det är ju ändå 21 dagar kvar tills jag skriver upp, eller så blir det city festen. Troligast.