I smålands skogar

18/12-07
Ja, förflyttat mig har jag minsann, djupt inne i smålandsskogar sitter jag på en herrgård och skriver mitt livs största verk. Eller så var det inte så. MTV står på och jag försöker få en viss Vidar att ta sig mot ytterdörren mot en fin långpromenad för att sedan avnjuta en bastuvistelse.

19/12-07
Gårdagen var mycket betydelse full. Mycket. Det blev gjort det som skulle göras, som var tanken varför jag var där.
Planerna om projektarbetet. Känns mycket bra.

Det blev också Bio, Amerikan Gangster, kanske lite för trött för att se den, MEN den får ett mycket gott betyg utav mig endå.

Idag var det dags att fara från herrgården, känns som om de har tröttnat på mina matbehov. Nej nu var jag ironisk, jag har kännt mig mycket välkommnad och det har varit riktigt mysimys, inte så mycket stress bara pepp. Det kommer fler gånger kan jag loova.

För att spisa (svengelska) min resa ännu mer så åkte jag så klart inte hem, varför skulle jag göra det? NU när jag hade så roligt. Det blev ett stopp på några timmar i stockholm för att ta igen några (många) månader med kusinen.  Är det någon som jag verkligen gillar mycket så är det denna extra ordinära människa.

Men varför sluta där? Nej, 19.30 bar det iväg mot Gävle och där belv det riktig julmys hemma hos Mogge och Johanna med film, glögg och lussebullar (som jag inte åt, men det blev lite lakritsfuge).

Sen blev det en mycket skön nattsömn.

20/12-07

Dags för julavslutning..hmm egentligen skulle jag varit med, men eftersom jag brukar vinna "jag kan inte bestämma mig" - tävlingen,  så blev det tyvärr inte så. Men mina underbara spettor (från ettan -->sp1: orna)
gjorde succé, eller inte, många tar oss för mycket på allvar.
Men inte vi, så vi drog hem till Tove med godis, glass, chips och vetelängd. Svull kan man säga. Jag som inte ätit sånt på flera månader, stackars magen, ingen vill vara i närheten nu.  Julklappsutdelning, jag fick två jätte fina lycktor ( var lite orolig på om jag skulle få något jättte konstigt och inte skulle kunna säga "åhh tack" eftersom jag är sämst på att ljuga, men som tur var så var det verkligen något fint.)
Men där slutar det inte, nope, visst hade några avlägsnatsig, men vi var 5 kvar som tyckte att svullandet inte var färdigt så vi drog in till stan och satte i oss kebab och spagetti och köttfärsås (det var jag:p), pratade sex och pratae massa skit såklart ( i bemärkelsen sånt som är oviktigt).
MEN NEj ingen ville att kvällen skulle ta slut, nu var vi dock 3 kvar och lite Bio, choklad och skräck skulle väl inte skada. Nej nej. Så det blev SAW 4. Tre flickor som redan i reklamen börjar skrika, det bådade ju gott. OCh visst blev vi rädda, men modigast var jag, jag tittade hela tiden, mycket stolt.
Eftesom jag såg hela filmen så tycker jag att denna film var väldigt bra, men jag har som sagt inte sett de andra SAW filmerna, men den var äcklig samtidigt som den hade ett bra budskap.

Jag hade inga problem att åka bussen hem sen och ställa mig i duschen (det enda som är rent i min lägenhet för tillfället). Sov gott gjorde jag också.


21/12-07
Då var det dags att dra härifrån. har precis vaknat och ätit. Mycket städ och jag förstrår inte hur jag ska få allt härifrån.

En mycket bra vecka måste jag säga. Fan vad jag har fuskat med maten, och gått upp i vikt har jag med gjort,...Men det är gjort och nu är det dags att bli lite seriös (det var länge sen). Jag ska inte ens prata om det, nu fan så blir det köra järnet och jag är pepp. Mat ska jag lära mig laga också.

Snart är det jul, nu börjar faktiskt min stämmning försvinna. Men skönt att man har handlat alla julklappisar (och blivit pank).

Men lovet är inte lov, nu är det dags för plugg på allvar. Men kom gärna och hälsa på mig och lira lite skidor och basta med mig, f ör det tänker jag göra i alla fall.

Kanye West som spelas på nu...mycket bra får jag säga, men lite mer old school så.
GOD JUL om det inte blir nå mer:)

avskrivelse, tömmning, kräkiord eller bara lite tankar som ska ut.

Nu jävlar ska det bli skriva av. Jag ligger här i min säng, tittar på miami ink och borde egentligen skriva på ett hemprov så att man kan bli klar som man tänkt. Det trevliga är att jag är ganska positiv, lite små arg men annars så kan jag inte klaga så mycket. P-piller kan ta sig i sjärten all mensverk, det är värt det (att inte äta sådana) mitt humör skiner inga jävla doser av självförakt och offerkoftor inte då.
Även fast jag är glad skiner inte mina betyg som förr, de går lite neråt äsch jag tänker inte leva på mina betyg, jag kommer att leva på mina erfarenheter. det är mitt motto, skapa nya erfarenheter och lära sig utav dem. Jag är lite arg för att folk inte tror på att jag kommer dra i sommar, arg för att man skapat den bilden av mig. Att jag säger mycket men inte gör mycket. Men sanningen är att jag är lite så, en riktig dreamer, jag är inte arg för att folk säger så utan åp mig själv som inte förverkligar mina drömmar som jag har, vågar chansa lite och bestämmer mig. Min beslutsångest blir bara större och större och jag undrar vad det kan bero på, jag är ju inte direkt rädd att jag ska välja fel, mer att jag inte kan välja, för att jag vill välja allt. Kanske det är dags att ta tag i saken.
SÄngen är jävligt skön, jag ska bara bestämma mig för att jag ska plugga istället för att tänka på massa annat, visst väljer jag nu.. eller flyr jag? Självdisiplinen och fokusen är lite dimmig, vart hittar man fokus någonstans, kan man köpa sånt?
Det är jul snart, känns väldigt bra faktiskt, inga julklappar köpta men den svåraste att köpa till har jag i alla fall klarat av och vet vad jag ska köpa. De andra kommer väl. Tråkiga är att man inser inte hur lite tid det fakitskt är kvar.
Jag har inte jobbat på ett halvår snart och nu börjar det bli behov, behov av pengar, kommer det inga pengar kommer det inte bli någon resa. Jag trodde jag hade bestämt mig för att resa till Venezuela men nu kom någon och viskade i mitt öra om CUBA, kuba som jag alltid varit så faschinerad av och vill veta mer om. Men Cuba kanske ska komma sen? Jag har ju 10 tusen extra nu så då kanske man ska passa på och göra den dyra resan nu. CuBa kommer jag lätt att besöka senare ändå och det är orkanrisk i cuba om jag skulle vara där i juni. NU har jag bestämt mig, VENEZUELA. punkt. Att skriva av sig såhär är så himmla skönt för man får så mycket mer klart framför sig.
Nu blir det till att rada upp allt plugg man har så man kan bestämma sig lite där med.
Svenskan ska vara klar nästa vecka på fredag hade jag tänkt har tre grejer att göra. Hemprov, filmanalys och literär analys. Mitt projektrabete börjar närma sig slutet eller det måste det i alla fall. Julovet ska bli projektlovet och det är jag orolig för eftersom fokus brukar hamna någonannanstans. Jag vill eller, jag måste bli klar tråkigt annars. Och det hänger inte rikigt på mig, utan på att jag får in grymma mail, annars blir det desperata försök att ringa till folk, och jag som har telefonfobi av miniskala, och runt jul och nyår, vem vill prata om värvning då?
Vidar är en bra prick mor positive love for the people! Positivtet är underskattat, jag tror att man kan göra mycket. Skulle jag vara fri (skolan) tror jag att min kreativitet skulle vara högre än vad den är just nu (ligger på mini nivå). Känna att man kan göra vad fan man vill, det finns inga ramar, komma på helt galna grejer, jag älskar galna grejer, inte så där PK utan köra på "Bära eller brista" regeln. Jag vill, jag börjar le så fort jag tänker på den och vad man kan. Konstigt att man kan känna sig så bunden och infångad som jag känner mig till skolan. Ibland blir jag lite rädd när vissa personer säger att gymnasietiden är en mycket viktig tid och man skapas lite utav den. Jag vill inte skapas utav den, jag hade otur inget man kan göra med det, men det betyder väl inte att jag kommer att vara bitter och fast som jag känner mig nu?
Egentligen borde gymnasiet känns som en storutveckling, men just nu känns det som om man bara står sitll och väntar väntar på att få ta världen och skaka om den lite.
Gymnasiet egentligen, 3 år, hur mycket kan det göra?
mins ett år har jag kvar, gör mig inte så mycket om det bli någon mer månad eller så, fast då blir det lite en uppfyllande profetia, att jag aldrig gör det jag säger. Men jag är öppen för förändringar och jag tror det är bra.
Stina lisa skriver skit och det är så jävla skönt att inte tänka på vad man skriver, bara skriva. Tack linda. Nu blir det lite fokus på hemprov i språkhistoria, det kommer nog gå väldigt bra.

Mera galen kärlek och positivitet tack, sluta se ut som molnen i förorten sätra i gävle. Le mot betongen och bry dig inte om att den är grå, för ser man den på ett annat sätt (när man målat den kanske?) så är den i din favorit färg.
shine.

Trött på att vara snygg.

Efter en trevlig helg med miss av tåg och utbrott av världens lilla sak och tillbaka i tycka synd om och ta alla på allvar humöret under en dag, känns det endå bra. Det var ändå så underbart skönt att få vara där och veta att jag inte skulle vara där imorgon när jag vaknade. Fast lite är kvar. Jag försöker att förtränga det så mycket som jag bara kan, men kroppen och maten gör sig medveten lite då och då. Det känns så himmla töntigt att jag går runt och tänker på hur jag ser ut och ängnar så mycket tid på någonting som inte är någonting. När det finns så mycket andra saker som man kan tänka på( på alla man tycker om, så här när det är jul stämmning). Fan vad töntigt, men så är världen. Vi är ytliga här där vi har det bra egentligen. Frågan är om tjejen utan hem i Afrika bryr sig om hur hon ser ut. Egentligen. och egentligen, vem bestämmer vem som är ful, fin, tjock (om nu tjock är fult) smal (om det nu är så snyggt)? Om någon tycker jag är ful, fine då får den göra det då, för vad gör det världen egentligen. Men det är klart, snygg vill man ju vara tyvärr, inget man kan sticka under stolen med. Det är en svår fråga men jag tycker att det slösas alldeles för mycket tid på den. Punkt.

Nu är det dags endå att skrida till tåget. FUnderar på om jag har nått julstämmning aktigt hemma Hoppas det. För den här julen ser jag framemot.

Utskottsmöte

Nu är jag lite ful, jag istter och skirver i min blogg på ett aktivt utskottsmöte.