what a wounderful world.

Jag var så positiv när jag vaknade i morse, som det kanske märktes.

Lyckades det inte vara så att vi blev underbemannade och fick slita som djur idag, på min allra sista dag. Lyckades jag inte spilla hett hett kaffe över mina händer. Lyckades jag inte börja lipa också. Jo det gjorde jag, på min allra sista dag. Men det ska ju vara så, den sista dagen ska vara speciell. Studenten tex. fast det kanske inte är på det viset då.
Skönt att få gråta av sig lite i alla fall. Och jag är inte helt nerstucken, förutom lite små blåsor på händerna. Jag tog det ganska bra. Inte är jag bitter nu inte, nej, tvärtom. jag har ätit en riktig mc flurry daim m kolasås och faktiskt lyckas slänga den innan den var helt slut. Jag åt också ett happy meal och testade på hamörgarna, inte så farligt, men inget speciellt, jag är nog inte så förtjust i hb:s.


Nu är det dags att bada, vara uppe långa nätter, glömma bort att äta, sova i solen, springa tills man svimmar, äta jordgubbar i mängder, köra moppe, göra illa sig ( tradition för mig på sommaren, fast jag aksnke kan räkna in kaffet?), få fästingar, få myggbett, titta på huggormar, bada näck och cykla så lång man bara orkar, prata ett annat språk, lyssna på sommarpratarna på p1, och längta tills man dör.
Sommar helt enkelt. jag är nog ingen vintertjej. jag vill lära mig surfa.


nu ska jag dra till gävle och titta på brollan.
hej hopp

tre dagar...nej, en vecka, plus en dag till. nu är det slut.

tänk vad bra att det är att ha en datanörd till kompis. Som man kan utnyttja för att göra sin blogg, snygg och sexig.
Inget hon är stolt över, men det tycker jag att man ska vara:) Tack tack tack Linnea!

Idag känns det som om det kommer att bli en riktigt bra dag på jobbet, men det kanske också beror på att det är min sista dag, jag vet inte:)
Jag lär gå snart, eftersom jag inte har någon cykel som det bara tar 10 min till jobbet med. Nej nu är det en 20 minuters promenad. inte är jag bitter inte.

Det har varit ena riktiga dagar den här veckan, och veckan innan, Jag har hittat mångaq orsaker till att äta allt som förknippas med socker och fett. Det är kul att tänka på vilka fina anledningar man kan hitta på för att få äta en liten chokladbit. Det var egentligen tänkt att jag skulle äta en hamburgare på donken i dag, eftersom jag faktiskt aldrig har gjort det. Men varför? jag är ju inte ens sugen, det får nog bli en liten chees om det ska bli nått.

 Snart är det kongress jävlar vad vi ska härja. Ingen kommer inte att veta vem jag är (och kanske en till?, soma är du på eller?)

shooooooooooooo, nu blir det "I´m lov´n it" för hela slanten!

KRAM och tack en en gång min kära underbara  vännina med bajshumor.

nÅgon mÅste verkligen hAta mig.

okej...nu far det fan vara nog era ungjävlar. efter att ha gått upp 06.30 för att åka buss till falun för att sedan jobba i tio timmar...vad får man?

Jag har varit duktig hela dagen och skulle hämta min fina cykel med ny sadel och allt vid tågstationen... och den är inte där.
Jag förstår inte under två veckor är det någon som hittat min cykel och vandaliserat den och nu snott den.
Jag orkar inge mer.

snart är det semester.

Har någon en cykel till salu=?

Summer, gone.

FUck muck, jag bestämde mig igår att jag skulle på Peace and Love, jo men fan är det inte så att de precis sålt slut på alla biljetter. Vad ska jag göra nu då?. det kommer bli en depp helg. alla de underbara kommer dit...och jag missar dem. Jag får väl köpa mig nått på internet för 2000, sådär lite desperat. Ha. det trodde jag alldrig. Precis som aldrig stavas aldrig med två LL.

Jag har kommit på vem som snott min sadel!

Det är såklart cykelaffärerna, vilka andra skulle tjäna på det?

NU är min soffa borta, Far min var här och tog den och blommorna är borta, nu gäller det bara att någon annan tar lika väl hand om dem som jag. För jag har faktiskt blommor på dem och massa chilifrukter. Jag kan inte dammsuga, men vattna blommor det kan jag.
Men det är bara för att dammråttorna inte skriker på hjälp, utan gömmer sig under sängen.


NU är det snart sommarlov, fan vad jag ska vara ledig., äta  och bråka. och kramas lite. Funderar på att sälja lite kramar annars kommer jag nog bli pank innan sommarn är över.

fy fan.

om jag inte hade sovit på bussen hade jag nog börjat stor böla när jag kom fram och skulle hämta min cykel.
när jag kommer fram till min älskade cykel som stått vid brandstationen under helgen, saknar den sadel.
VAD FAN TÄNKER MAN MED, när man går och hämtar en skiftnykel (om man inte går med en sån på sig) och snor en sadel från en cykel.
Jag hatar brottsligheten. Jag förstår inte, sno en sadel, vad fan ska det vara bra för? man lär ju inte tjäna pengar på den direkt.

OCh nu ska jag gå till jobbet också, och vara super trevlig. ha glöm det. Undra om jag får sparken om jag är otrevlig.

jobbe.

ja, jobbe jobee jooobe.
nu börjar det ta på kroppen. Hej knän.

Fast jag fick beröm av sjukgymnasten:)

Lessen i ögat blev jag när jag fick det bekräftat att betty the pretty (med svenskt utal) inte kan komma på kongressen.
 
Glad i ögat blev jag när jag fick mig en syster.
på lördag blire wasa. kommer jag komma in? blir det beck to tha track igen?
inte för att jag är så jätte på. Men man måste ju fira sin nya syster.

sen sak jag bli fastighetsägare. Fan att jag inte kan ta lån än.

NU ska jag sova, 22 är klockan och upp 06.00 är det dags för morgonpromenad, och disken.
jag lovar, jag kommer inte komma upp.

Det är roligt på donken, men när det är rusch och alla vill ha mat och är trötta och när man själv inte har någon energi i kroppen då är det inte roligt längre.
fast ni skulle se mig när jag plockar upp snus och tuggumi på golvet. en riktig slav.

Snart är det sommarlov, med en rapport att skriva och ett projektarbete att utföra, jippie,eller,  inte.

sov gott!
ät mat som är bra. ät mat som ser bra ut. ät jordgubbar.

hmm?

jag snodde somas grej och det visade sig att:

You are Mystique
Mystique
70%
Venom
53%
The Joker
50%
Two-Face
50%
Dr. Doom
50%
Magneto
48%
Catwoman
48%
Lex Luthor
47%
Apocalypse
45%
Dark Phoenix
44%
Green Goblin
42%
Riddler
41%
Poison Ivy
40%
Mr. Freeze
37%
Juggernaut
34%
Kingpin
33%
Sometimes motherly, sometimes a beautiful companion, but most of the time a deceiving vixen.

nu har...

slitet börjat.
Idag började mitt jobb på riktigt. Jag är så otroligt virrig, jag borde inte få jobba på donken. en utav kunderna frågade om jag hade minnes problem. ha. tack för den.
fast det är kul. jag har ont i fötterna (jag har faktiskt blåsor under) min kropp vill bara sova och äta. och de ringde precis när jag slutat och frågade om jag kunde jobba 2 timmar extra imorn. självklart, inte. Eller så blev det så, för vad har jag att göra annars, inte ett skit. men det är kul. skönt att få slita lite ett tag. frågan är bara, när ska min den där rapporten bli gjord. ha.

Sommarlov är det i alla fall nu. ge mig det jämt. fast på nått ställe där man kan träffa sina vänner.
I en månad sak jag roa mig själv, det blir och är nog bra för mig.

mycket mycket . nu ska jag faktiskt sova, för att stiga upp tidigt för att ta moirgon pominixen och börja på¨donken 08.00.

P&L...jag hoppas.

det har kommit lite...

...fan i mig.

tack!

Bussäventyret med matsäcken.

Igår åkte jag från Mora till Falun på morgonen, på samma buss var det en femteklassare som skulle till gruvan på klassresa och ett dagis som skulle på klassresa till Rättvik. Jag och Christoffer som hade tur att få en plats pratade med Matilda 6 år, Emil och Kalle 5 år.
Sköna barn säger jag bara. Vi fick reda på att de skulle till Rättvik för att äta matsäck (viktigaste på själva resan) och titta på djur. Vi fick också veta att Kalle hade med sig, Två muffins, två risifrutti och två mackor med Gustavskorv (viktigt där med gustavskorven. Emil sa inte så mycket, han fnittrade åt allt vi sa och sa "tuff,tuff" och fnittrade lite mer åt sig själv. Matilda sa i varje mening " För att vet du en sak"... jodå, vi fick veta det ena och det andra, att hennes framtänder som är under växte först fram för att de är mycket mindre. OCH att deras mattant heter Laila. och att hon kunde ha sitt diadem bara på ett sätt.
Munnen gick i 40 minuter, så sköna ungar. Allt avslutade med att allihopa sa "Klart slut" och sen gick de.

Jag var en sån där också när jag var liten har jag hört, munnen gick stup i kvarten. Fast istället för "för att vet du vad" så var min mening "varför det? varför då? hur då?" det är därför jag är så världsvan nu... eller inte. Men det är ju alltid bra att fråga, eller hur? Fast sen kan man vara som Matilda var, som vet allt och har utförliga svar på dem (ovsett om hon har någon aning om det).

Det var skönt och mycket underhållande resa, i alla fall till Rättvik. Det märks att det inte finns någonting som är konstigt och alla fick vara lite egna på sitt lilla vis. tänk om alla kunde leva så.

Efter ungarna hade klivit av dock så var det ju femteklassare kvar... femteklassare är nog det värsta som finns, i alla fall på en buss... Små pojkar som genom sin osäkerhet hoppar runt som apor i hela bussen och små tjejer som leker med sina ringsignaler på deras mobiler. Irritation.
Skönt var det nog för Christoffer, för jag irriterade mig inte på honom för en gång skull. Jag hoppas dock inte han tar så hårt när jag Irriterar mig på honom. Fast det har jag nog sagt, att man ska ta hälften och dela det på två när jag är irriterad.
ha. jag har gått runt som en bomb ett tag nu och igår kom det. Stackars dem som blev utsatt, Jonte.

jaja. Jag tycker om barn tills de börjar lära sig vad nej är.

orka vara pk. Allt om mina bröst.

?τÎΝ∂ orkar inte vara politisk korekt längre.


"Man ska vara nöjd så som man är"

så fan heller.

Man får vara så onöjd man bara vill så länge man gör någonting åt det. Att gå och tjata om det  kan man bara glömma.


Tycker man att man är tjock så gör något åt det då. Tycker man att man har fula kläder, men gör någonting åt det då. I alla fall försök. Tycker man att man är ful, gör någonting åt det då. Kankse inte operationer och sånt, mer bättra på sitt självförtroende och självkänsla. Men visst, vissa säger att man ska kämpa på med sitt självförtorende om man tycker man är tjock med.
sure.

Men jag tycker faktiskt att man kan få ogilla sig lite om man har gått upp några kilo, för att man inte ha rört på sif och ätit mycket fel.
Fast det beror iofs från person till person. jätte smala människor, som har problem med maten, de ska vara stolta. Men jag syftar såklart på mig, eftersom den här bloggen handlar om mig.

nu tänker jag göra det jag har sagt att jag inte tycker att man ska göra. Gnälla eller nått i den stilen. Jag hoppas nämligen att från det ska jag lära mig något och faktiskt göra någoting åt det.

Det handlar mycket om dålig självdisiplin och små ätning för att man inte har något att göra. och att jag är ap trött 23 timmar av dygnet.

Jag upptäckte det här för någon vecka sedan, jag jobbade och gick förbi en spegel och såg någon jag inte kände igen längre. Jag fick lov att backa tillbaka till spegeln och insåg, att det där extra godiset måste ha lagt sig på magen och brösten. Jag gick till en bh-butik och det visade sig att jag hade växt två storlekar.  sen dess har jag och andra pratat om mina bröst, minst en gång i veckan.

Jag har blivit fixerad, och låstas som att det är bara brösten som har blivit stora och inte jag. Men okej man är duktig på att ljuga för sig själv. Klart inte folk ser det så tydligt, mina bröst kompenserar allt, med kläder på.
Bröst, bröst, bröst, jag pratar om dem ganska ofta, tro inte att jag är medveten om det. Jag är inte van vid min nya kropp, den är inte jag, och jag är inte så förtjust i den som många andra skulle vara. visst är det kul att ha stora tuttar, om man kommer i alla tröjor man vill ha. Stora bröst, vad är det? Två fettklumpar som gör att man får ont i kroppen. blä. Jag vill ha gamla jag.

det är säkerligen p-piller satanen som har gjort en hel del med. Idag när jag skulle prova kläder insåg jag faktiskt hur mycket mjukare jag har blivit. mycket.
Min kondition och mina muskler är i botten och jag har faktiskt ont i ryggen.

Det är dags att göra någonting. Sluta unna mig saker varannan dag, och sluta tjata om min bröst, vikt uppgång, mm. för jag kommer ingenstans med det, genom att prata om det, även fast man kan tro det.

NEJ jag är inte tjock! Jag har inte ens någon valk, än. Men min kropp är annorlunda. Jag har aldrig varit riktigt smal heller, och det är inte det jag eftersträvar, jag vill kunna orka allt, få på mig alla kläder jag vill ha och inte vara så mjuk. 
SOm jag var förut, och det kan jag faktikst. Jag har faktiskt en vilja som jag kan bestämma över, precis som alla andra har (visste du det?). OCh jag vet att mina bröst försvinner om jag verkligen tar tag i saken, skönt som skjutton. då kanske man slipper köpa världens dyraste bikini. NU, HÄR med genom denna blogg lovar jag att inte prata om min kropp någe mer (om ingen frågar) tills jag är hel nöjd (vad det nu är).

Hoppas ingen tar det här blogg inlägget som ett depp-tycksyndomig inlägg. För såhär funkar jag, peppa inlägg är vad detta är för mig. Hoppas andra kan få inspiration isället för att gå ner sig.

en sista bara. Ja, de är riktiga.
det är inte fel att vara mjuk, jag är bara inte van vid det.

och var inte för seriös det skadar, jag är inte seriös, i många fall, även fast du kanske tror det. I am the biggest player.

de har världens party ovanför mig, jag tror snart att det kommer bli som gevalia reklamen... "någon oväntad på besök"... haha.