är du omringad...

ala princessan Leia, tror du att du är en änGEL? det var den komentaren jag fick när jag hade mina fina fläta. jag vet inte om jag ska ta det som en komplimang, eller att jag är oerhört ful i den frisyren men de säger det på ett fint sätt?

jag tyckte i alla fall att jag var fin.
Hår - Asal Smink - Linnea

nu ska jag städa igen. jag lyckas  göra det stökigt på två sekunder. nu ska jag försöka städa på två timmar. lycka till.
Jag tappat allt och lite till över hela golvet. och de små rådisarna kilar över hela golvet. Varje gång jag kommer in på toa tror jag hela tiden att det är jag som luktar illa, men det är toan. haha.
att..

..prata i telefon är underskattat...

...våga skicka ett hej på msn är underskattat...

mamma varfrö gjorde du inte mig till pojke?


Idag har jag insett varför jag faktiskt umgås med Pöjks mest. Jag önskar jag vore en själv ganska många gånger.
Idag var det riktigt friluftsliv, klassen var och paddlade och skulle grilla. Matgruppen som bestod av tjejer hade såklart  inte tagit med någon tändsticka. Ingen eld, tur att det är någon som smygröker som kunde tända när det tillslut blev av.
Men att göra en eld med 10 tjattrande 16/17 tjejer är inte det lättaste, det skulle användas tamponger och vad vet jag. Men inget hände, jag försökte några gånger att höja rösten...si så papper, tamponger, sopor?
Jag var tyst och log mest, efter en liten stund pallade inte killarna av det heller.. "vi kan se vem som gör bäst och först av killarna och tjejerna, sa Alexander"....det blev fart på tjejerna och jag smet över till "killarnaslag". Vi fixade en riktig eldstad med gallerpå några minuter. Ingen diskussion, alla bara gjorde och sammarbetade sammtidigt. Tjejerna vann med sina tamponger med att få eld först. Men vi hade godast hamurgare.
Sådanna här tillfällen så inser man faktiskt vilken skillnad det är på pojks och flicks, diskussion till diskussionens ände, eller doers. Vid dessa tillfällen röstar jag på pöjksen, men visste är det bra atrt diskutera ibland....


don't i look like a boy?

Nu drar det iväg mot stora staden stockholm, eller utanför, Tollare. Jag börjar bli nerväs, jag är alltid så otroligt duktig på att glömma väskor så de åker över halva sverige eller hitta fel tåg/buss/tunellbana. men det ska nog gå bra, stockholmare är alltid trevliga, eller inte. Okej, lite fördommar, men låt mig vara, jag måste ju ha det om jag ska vara en riktig dalkulla, som jag aldrig kommer att bli.

jag har vart hos sjukgymnasten föresten...fick det tråkiga beskedet....DU MÅSTE TRÄNA VARJE DAG!!!
Tin tyrann som hon kallas, har aldrig träffat henne i jobbet, men jag förstod kan man säga. Mitt lilla träningprogram som jag sak göra varje dag... jag skakar, jag flämtar och kan itne gå. Nej det är inte drygt, jag är svag. sluta.

Snart är det sommar, Kongress. Betty, ahmed,nisse,soma och kanske max?:) ojoj. det kommer bli galet. i finaste staden desutom.

Ojoj, nej nu måste jag duscha av mig svett/eldröken, och bli en fräsch blondin ( det är läskigt vad som händer när man färgar håret) Natti natti då, hej hopp o lingonskogen.-frammåtillbaka

Idag är det dags att använda lite blider för att inse hur det verkligen är i min lägenhet.. och att jag inte ljuger. Det är nämligen dags att städa igen... ojoj. HUr kan det bli så jävla stökigt? är det hustomten som är sur på mig tro?nej nej det är inte så stökigt, det är bara som det ser ut.

Jag är avensjuk/svartsjuk på dig Josefin... du gör som jag säger, och går ner 3 kg på 1 1/2 vecka.
varför gör inte jag som jag säger?


SHit nu måste jag faktiskt börja medge, jag klagar klagar och klagar.. och nu har jag bestämt mig. Istället för att vara bitter på mig själv ska jag vara bitter på samhället istället, jag ska alltså bli politiker. Ha, det har alltid varit min anledning till att inte bli det, för man blir så jävla bitter och nu är jag det så då kan jag ju passa på:)

ser jag inte ut som en riktig politker?


Träffade gamla klasskompisar från frisör idag på bussen. Det var tider det, mycket lekstuga kanske. Men jävlar vad skoj vi hade.
Jag saknar er fortfarande, ni är upptagna och jag är. Men vi måste väl kunna hitta lite tider! Ni är de där vännerna man inte vill mista i första hand. VArt är ni!? ring mig!!

Back in the days... were are you!?!?!

Jag är så glad ändå, att jag faktiskt har hittat tillbaka till flera gammla dooodies. Man ska vårda sina vänner väl, annars försvinner dem. tänk på det. Oj så seriöst allt blev.

Våga vara bitter

Bara efter påtrcyk från söta beety skriver jag nu ett litet blog inlägg.
Eller så är det  jag som börjar bli deppig och handlingsförlamad och känner att bloggen är viktigare än allt mina arbeten som jag tagit över halsen.

Jag tänker skriva lite på vad som kommer upp och vad jag tänker på, men jag tänker inte bli ledsen eller deppig för det för jag har jävligt bra. Riktitgt jävla bra.  

Okej Klas, du behöver inte läsa någe mer för då uppfyller jag alla dina fördomar om mig. så sluta läs.

Jag är telefonrädd, fotfarande. Förut var jag rädd att ringa till främmande personer, för att jag inte kunde se deras ansikten (hur de tänkte och utryckte sig när de hörde mig prata), jätte töntigt men riktigt sant, så var det. 
Nu är jag rädd för att ringa de jag känner... Kanske inte mamma men de där som jag känner, men inte sådär känner. Fast som jag kanske gärna skulle velat ringa. Men vad ska jag säga? Vad säger man? Vad har jag och säga?
När man ringer till mig behövs det inte sägas något, men jag tror alltid att det är något man riktigt faktiskt vill...när personen ifråga kanske bara vill prata, såndant prat som är riktigt trevligt. Men om jag ska ringa någon måste jag alltid ha ett ärende, vad ska jag annars säga?
Detta lilla töntiga problem begränsar mig faktiskt lite. Om det är någon som undrar varför jag inte ringer, så är det inte er det är fel på det är mig( ; Ring Ring Ring, jag vågar prata. men inte ringa. Fegis jag är.

Jag har en snickers och en dumle i min soffa, jag har lovat mig själv att jag bara ska äta godis en gång i veckan. Jag åt godis, fredag kväll, lördags eftermiddag och måndag hela dagen. Och nu vet jag inte vad och hur jag sla göra med dessa godisar. Det konstiga är att jag har inte köpt något godis, så jag vet inte hur de kommit dit. Men det känns som om det är någon som har lagt dem där för att reta mig, bara.

Men jag har det jävligt bra förutom att det sitter en 14 åring  1m och spelar en riktigt dålig låt liknade en rosa helicopter/kleine korokodill,  så högt att det går igenom mina lurar med P3.

Vänner är det bästa, och dem ska man vårda.
Sommarlov snart, jag hoppas ni kommer och hälsar på mig?:)

död åt tv:n i städkupp

nu är tv:n borta, den dog idag när jag hittade låset.
storstädar gör jag jag har 3 svarta sopsäckar i mitt kök, det luktar anus på toaletten av nått kalkrengörande medel och jag ser ut som en alv, det är riktig städnign det.

Sommarjobb fixat, nu kommer jag hålla koll på  hur många kalorier ni därute egentligen äter. på donken.
ha.

Att dö som husmor genom att välja sitt liv

när man vet att man ska dö snart  men vet inte riktigt när måste vara jobbigt, att ligga i sängen och inte veta om man kommer vakna nästa gång man somnar. Tänka på allt och om man har sagt allt man velat säga till alla.
Min morfar ligger på sista kudden nu. Det är dags för han att kolavippa, det vet han. Men han vägrar att dö, för han vill ha kontroll. Liten tanig (benrangell) gubbe med mycket att säga och tycka. Den envisaste gubben jag träffat, sjukt skön. en eloge till honom, han är ju inte död än... 94 år.


Jag blir mer och mer en husmor...  igår införskaffade jag mig;
  • Vattenkokare -så man sparar energi och inte förstar planeten (eller så var det bara så att det går snabbare)
  • Mixer - det är dags att gå mot juicernas värld
  • Badrumsvåg - det behövs hållas koll
Efter att ha införskaffat detta gjorde jag ett matschema över veckan, bestämde vad jag skulle laga för mat varje dag. Sen skrev jag en inköpslista och gick och handlade allt som stog på listan med mitt hemköpskort.
jag vet. nästa lön blir en soffa ha.

Jag är nyfiken, så nyfiken... på det här med politiken. Men jag har lovat mig själv att vänta till myndigheten kommer...annars kommer jag hoppa på saker, alldeles för mycket saker. Men jag blir så förbannad på skolpolitiken som kommer förstöra så mycket om den kommer att gå igenom. bitter fitta är vad jag är. Men det är väl det man blir också, när man sätter sig in i politiken?

jag ska snart:

Stränga om min guittara
spela en truddelutt på min klarinette
Hitta mitt hänglås till förådet
för att bära ner tv (som snor mitt liv)
tvätta i handfatet (eftersom jag hatar tvättstugan)

...och jag måste inte.. jag har valt att göra dessa saker...tänk på det..

Du väljer ditt liv. allt du gör. Du behöver inte göra ett piss..det är du som väljer.

...sen kan man fråga sig vad det kan få för konsekvenser...