pankiplånen

Nu har jag köpt mig en dator och det svider... och det tar 4 veckor för den att komma till mitt hem. Men det var ju gratis frakt och vad gör inte snålisen:)
det blev ingen mac... jag är ju ändå ingen musik eller foto fåne som det kanske märks, tror jag klarar mig med min fina dell.

image47
tack brorsan!

Redlinso soup

Jag sitter här och väntar på min soppa som jag lagar ska bli klar, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av den. Den är enkel och nyttig. Billig är den också såklart.

2 port
Du behöver:

1 dl röda linser
1 Lökis
2 pärer (potatisar)
1 vitlöksklyfta
1/2 Lagerblad
*  8 dl Vatten
1 buljongträning (eller 1 msk flytande buljong)
1/2 burk krossade tomater
*  och lite margarin eller olja
 **och om man vill 1/2 msk citronsaft och krm socker (Det är att rekomendera)

1.Hacka löken, fräs dem mjuka i en kastrull med lite olja eller smör
2. Skölj  linserna väl. häll i allt utom citronsaften och sockret.
3.Låt det koka upp på svag värme tills linserna mjuknar  ca 8- 10 min (tips, de blir gula när de mjuknar).
4. smaka på soppan och tillsätt citronsaft och socker om man vill.
5. Ät massor och ta med en macka i ätandet.


jag kan ibland.

Idag hände det, och jag tittade många gånger och trodde det inte var sant. Jag klarade teorin!
Jag hade laddat upp med vindruvor, äppel - och päronbitar och riskakor, jag var laddad, men jag trodde ändå itne att det skulle gå. Så efter mååånga minuter, så stog jag där och tog emot mitt diplom. Jag är så stolt.
Efter det kunda jag inte plugga så jag kilade till körskolan och skrev in mig. börjar köra på Onsdag. Sen bar det iväg hem, med ägg på packheten (från lilla mamma) och äntligen hemma somnade jag som en stock. Sen kom L och nu har jag shoppat på homebuy i mer i en timme för jääätte mycket pengar. Och efter det så satte jag om basilikan som jag köpt och min garderobsblomma. Det är så roligt att göra fint!

krookii

I natt när jag låg i min stora säng och inte kunde sova, fick jag en uppenbarelse. Det var som om den bara kom till mig. Den sa till mig att Livet är bra kort, och man borde leva det nu.. inte sen efter gymnasiet när man har fått sina fina betyg men inte har något liv. jätte fint och klychigt. frågan är bara om man kommer att leva efter det.


---hjälp---
Projektarbete var det dags för och jag vimmlar i tankar. Just nu så vet jag inte alls vad jag riktigt vill. Jag vill göra nått skoj som ger mig något, lite så där själviskt. Men finns det mycket hittar man inget. Så nu vet jag inget. Då är frågan är...vad ska man göra?
Några förslag?
---hjälp---

Igår innan jag skulle sova insåg jag att jag hade tre ikeakassar med tvätt och det fanns inga tvätttider på hela veckan....förutom de två timmar som var kvar på kvällen. Jag gjorde ett ryck (nästan väldigt likt min mammas kända ryck) och tvättade all min tvätt och samtidigt så städade jag och damsög med min nya fina dammsugare.
Nu ser min lägenhet bara ut som en indisk lägenhet, eftersom det är tyg överallt. tillochmed i kökslampan.

dansa dansa

Dansa ojojoj. underbart. nu ska det bli dans av, jag vill ut och leka på nattklubbarna och ut i dansstudion. även fast jag inte kan, jag skiter i det helt enkelt:)