Färg!?

Hej och hå, nu är det mycket mycket i skolan. Att vara sjuk i två veckor är inget att rekomendera, men nu är jag uppe på golvet igen!

Igår var det första träningsdagen på tre veckor, Street/Funk, jag kan bara säga såhär, det är tur att man har lite självdistans. En salsadansande höna som försökte sig på att vara stel och funkig, mycket trevligt.

Nu har jag egentligen inte tid att skriva här, men det måste bli endå. Jag kände för att ändra lite här i bloggen. FÄRG har jag kommit på är något som är ritkigt roligt. Jag skulle vilja ha mer färgglada kläder, tror att om man har det är det svårare att bli sur, man blir så glad av färg.
Självklart kanske jag inte skulle sätta på mig alla färger på samma gång, har en lätt tendens att se ut som en hippe. Men ett grönt färglatt linne, eller en blå kjol!? Varför inte.

Nu är det ju så att jag är ju helt pank, eller nej, men jag måste inse om jag ska ha något roligt i Cuba måste jag spara och hålla pengarna lite. Fast jag har bestämt mig för att det kommer att bli en kamera, troligtvis en ljusgrön en. Känner att det blir mer och mer behov av att ta lite bilder för att få ta med sig sina vänner och upplevelser efter upplevelsen.

Hade jag haft en kamera nu till exempel, så hade jag tagit min otroligt vackra gång jag har i min lägenhet, jag har nämligen lyckats! Det är så mycket grejer på golvet, så man kan urskilja en gång där jag går mellan hallen och köket. Haha, som jag sagt innan som min lägenhet ser ut så ser det ut i mig, alltså, jag har en liten väg som jag går på. Det är inte helt kaos. Nej men faktiskt, jag är mer glad än vad min lägenhet ser ut, det känns väldigt bra.
Ibland blir jag trött på att tänka för mycket, ibland måste man bara leva, inse att allt inte behöver vara perfekt för att må bra!

MORD. Rädslan som aldrig funnits innan.

En 15-årig tjej hittades mördad i Mora idag. Tjejen var troligtvis misshandlad till döds.
De vet inte vem det är, men det är en flicka som är anmäld saknad från Mora som är i samma ålder, antagligen är det hon.

Jag har alltid varit ganska orädd, gått i mörka gränder mitt i natten utan att känna obehag. Men nu kom det för nära, alldeles för nära, nu är jag tillochmed rädd i tvättstugan.

Fan, jag hatar tanken av att någon annan kan bestämma över om man ska leva eller inte. Jag hatar att vara rädd.

Vad ska man göra nu då? SKa man bli polis och jaga dessa bovar? eller ska man bli lärare och lära dem vett och ta upp ungarna från skiten?
Jag vet inte, men jag vill göra något.

det här tycker jag om.


1.Man blir stolt när IOGT-NTO visar lite stake.
http://www.iogt.se/templates/NewsPageSmall____15743.aspx

2.JAG är på G att bli lite friskare.

3. Positiva tankar

Idag var jag hos läkaren för att försäkra mig om att jag inte hade någon elakbakterie som bajsa i min hals. Och det var det inte! Men fick host medicin ändå, och ojoj, Den där hostmedecinen är inte att leka med! På biverkningar står det: Hallucinationer. Jadu, spännande blir det i min säng inatt.

Jag frågade också läkaren lite om min mage och fick faktiskt ett tips på nått som heter BULK, tydligen ska jag få fettarm av det, alltså, det är något sorts medel som blir stort och trycker på. Man pruttar och brakar, och kanske det hjälper, vi får väl se! Men kul att man äntligen fick nått tips i från sjukvården!

Var och tittade på Street/Funken idag. Kanske inte borde det, men ändå... jag kunde inte hålla mig. Mycket glad blir man av att dansa, röra på sjärten och leka fjant. Det är ett tips till alla!

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen, tårna blev tyvärr vita efter 2 minuters kyla:/

att man aldrig lär sig.

Jaha, nu ligger jag i sängen...för 7 dagen i rad nästan.
Jag blev troligtis sjuk på resan förra lördagen. Kunde inte prata och halsen var inte snäll. Men i Torsdags tyckte jag att det räckte. Eller ja, jag hade lite dåligt samvete och tyckte att jag bara tyckte synd om mig och att jag säkert inte var aå sjuk. Jag gick till skolan och åt och senare dansade Salsa. Men i Fredags låg jag i 38-39 graders feber. Inte mycket för någon som har normaltemp på 37 men lilla jag blir helt utslagen eftersom min normaltemp är 36,5 .
Det här skulle kunna låta som ett tycksyndommiginlägg. Tyvärr är det så att jag är mer arg och är trött på att vara sjuk. Det är inte riktigt min grej. Men det jag skulle komma till är just den där regeln, att man ska stanna hemma den första feberfria dagen OCH ta det lugnt. Men icke. Kroppen säger troligtivs ifrån, den vill att jag ska ta det lugnt. Men jag vill inte! Men jag lär väl göra det... annars blir detta nog aldrig bra.
Frågan är om jag ska dra tillSthlm i helgen eller om jag ska lyssna på kroppen?
Sjukhus vill jag inte hammna på, som jag gjorde förra gången jag inte lyssnade på min kropp...så NEJ. NU ligger jag här. Egentligen om man ska vara stor seriös så ska jag sova och inte göra någonting mer...Men:) jag har tagit upp tv:n igen, Lite utav en underhållare allt.
Jaja, så ligger det till och därför skriver jag inget mer här, förens jag är frisk.

Fast en till sAK som jag gjort... jag har avslutat alla mina medlemskap på alla möjliga olika sorters grejer. För varför ska jag ha massa erbjudandebrev från ematelstar??
Nej det är jag som ska leta om det skulle vara så, ingen ska hoppa på mig med massa saker. Det är som alla stradförsäljarna på pucket. Egentligen. Har ni tänkt på det?