Dubbelt

Jag sitter här med dubbla känslor, det är fredagskväll, det är falukalas och jag sitter här i min säng, har druckit en kopp choklad och vill inte alls gå ut (började detta inlägg 21). Jag känner mig dubbel, detta är en sådan kväll som faktiskt skulle kunna bli riktigt rolig, men ändå så känner jag mig inte sugen. Jag är som nöjd på något sätt och då kommer frågan, får man vara det? Är det "okej" att sitta hemma en fredagkväll, dricka en kopp choklad, äta en berry och titta på tv? Visst skulle det vara mer ok om jag satt mig och läste en bok och var lite mer kultiverad?

FAN alltså, jag blir knäpp ibland eller jag är typ knäpp. Jag är inbombad med massor utav PK (Politiskt Korrekt) saker och just nu skutta ifrån alla dessa saker och bara skita i allt. Inte i bemärkelsen supaknullaslåss, utan mer levalivetochintefånågraskuldkänslorförsakersomäronödigtatthaskuldkänsorför.  Jag vill börja leka helt enkelt, men är det så lätt alla gånger att skita i allt? Jag vill att det ska vara det...

Idag har min dag skinit annars, jag fixade så jag kunde hänga med Agnes, Kristin och Lovisa en del av--> http://iqligan.se på medeltidsmarknad i Leksand.

Innan så kilade jag för bi glasögonaffärn för att se om det kommit några glasögon tillslut och jodå, fin fina var de och en lång historia bakom som är så invecklad så det inte går att skriva om, men affärn hade verkligen gjort allt för att jag i alla fall skulle få ett par glasögon. NU, kan jag SE!

Och såg gjorde jag, när vi kom fram med den lilla blå bilen till Leksand så fick vi se på ett o(okej de som inte är intresserade mer om sånt här trams kan väl sluta läsa här då, men annars fortsätt..det kan ju vara något intressant)troligt arbete med hästar, det var turnéspel och jag vill börja rida igen. Efter det var det nog inte bara jag som såg mat utan även alla andra, det blev tunbröd med vilöksmör och grejer, annat tunnbröd och kolor i olika former. Nu när jag sitter här alldeles för sent mår jag mycket illa, det blev faktiskt lite för mycket... och bildbevisen kommer här;

image81
Westernridning på hög nivå!

                           
jag älskar bilderna innan man får den där "perfekta" bilden. (obs klicka för att förstora)


Jag i egen hög person. (det pratades om att jag och en jordgubbsklubba på kort inte skulle kunna bli något mer än porrigt, men är man proffs modell så är man, jag har många sidor)

image85
OCH SIST, GLASSSSSS! (faktiskt glass från bygden= mycket god)

Att tacka Nej.

Ja, idag har det varit en tackar nej dag. Hur är det egentligen att tacka nej, hur gör man och varför gör man det?
Idag har jag gjort två utav flera kategorier:
  1.  Tackat nej för att jag varit grinig och tjurig och inte tyckt att det passat mig perfekt och för att jag vill vara ifred.
  2. Tackat nej för att jag inte alls ville det som frågades, kännde mig mycket tillfreds med mitt val.
Många har mycket svårt att tacka nej har jag hört, men jag måste nog påstå att jag är ganska duktig på att tacka nej, till och med så att det kan bli en nackdel för mig.

Nu står jag i alla fall här, nöjd i min städklänning och lyssnar på elvisskiva om och om igen!
Om det blir rent eller inte, det struntar jag blankt i, jag bara njuter och känner mig nöjd!


Jag kan inte se normal ut på kort, jag är lite rädd för att få tendensen till "Jag tror att jag är snygg pose"

Sedan har vi den dära klänningen, hur snygg kan den inte vara?
image80
appropå klänningar, har jag under senaste tiden fått komplimanger eller mer utlåtande om vad jag Har för stil;
Tant, tant och åter tant.

HElt enklet fulsnyggt. Men det verkar inte sånna här dalmasar och dalkullor förstå, charmen med det fulsnygga.
Snorkråkan möter barbie liksom, och då menar jag att det är snorkråkan som är snygg...Nej, men helt ärligt, det som är helt rätt enligt mig är att sätta på en söt tjej något lite lagom mesigt och höja nivån! Som söt flicka möter pilotbågar. Modet börjar komma, det började med de feta svarta bågarna och egentligen, hur många tyckte de var snygga från början? Från början var de ju faktiskt lite töntbågar...

Bågar pratar jag nu mycket om, eftersom jag har beställt, men jag tänker inte avslöja vad det blir. Nu blir det iallafall byta av skiva; elvis del 2!

otrogen

Det är precis vad jag är...
Just nu sitter jag här i min säng och egentligen borde jag sovit för hundra år sedan. Men nu sitter jag här i alla fall OCH jag har köpt en kamera! Så nu så, nu kommer det bli en roligare blogg.. eller ja, sen när jag fixat till den ordentligt, för nu är ser det inte bra ut.


här sitter jag... jag älskar denna lampa, loppis såklart!


och här så är jag otrogen ....( http://iqligan.blogg.se/stina.html )