Homme

Yeshish, i am home and alone...or not=)

Nu har jag inte bloggat på år och dar, malaga var helt underbart och jag går mig hög på luft och väder.
Drullfia som jag är tappade jag bort mina älsklingsglaögon och nu måste jag verkligen köpa ett par(orka orka) och nu har jag varit och kollat på nya och de 2:a smalabågarna funderar jag på, vad sägs?

MALAGA AHORA!

YEAAH estoy en malaga con mi escuela (Falu Fri) y esta una festival!

Jadu, precis som det later, jag ar i Malaga jag ar stek het om axlaran och de ar lite roda ja.
Jag bor hos Pablo och hans familia (hans mamma och hans syster), nar Pablo fick se min sol branna sa han att jag inte fick komma hem, sa underbart ar det, humor humor pa hog niva!
Imorgon ska jag och dansa salsa!
jag vet inte om jag vill skriva nage mer, jag har det helt enkelt fantastiskt och jag trivs som en fisk i vatten!

Muchas Gracias!

jagtroddeattjagskullekommaifrån

Nu sitter jag här i norrland, i köket och tänkte att jag skulle plugga lite men så ser jag att jag blir inloggad på msn... jodu i norrland finns det trådlöstnätverk med tydligen. Tusan jag som trodde att jag skulle få vara ifred:)

Resan gick bra, hamnade på krogkväll med brannmänen i gävle och hade riktigt trevligt. Har precis suttit och diskuterat männsikan som person och hur man ska göra och hur man gör för att vara den perfekta människan. Vad är man medveten om och hur blir man mer medveten? Är allt som man tycker är dåligt om en själv alltid dåligt?

Nu ska jag slira till 95 åriga Morfar, som jag nästan alltid brukar förlora diskussioner med. Jag ska bli som min morfar när jag blir stor.

dedärmedblåögondagsattåka


Godmorgon godmorgon,
alldelesnyss gick jag upp såg mig i spegeln och funderade på om det skulle vara någon skillnad om jag fick ett riktigt blåöga, om det skulle synas överhuvudtaget. Det där är så konstigt, hur kommer det sig att Tjejer ser lätt slitna ut med sina blåtiror under ögonen medans killar hittar man knappt någonting?
Det är inte bara att vi får stå ut med mens, vi har blåögon också!

Mitt morgonöga; (det är inga tårar, nåt skit på kameran)


Men jag tror att mina blåögon försvinner nu när jag drar, igår bestämde jag mig för att jag drar upp till norrland, och nej det ligger inte i dalarna. Utanför övik i en liten by ska jag hålla till och hoppas på att jag ska få rida lite. Ridtjejen inom mig kommer alltid att finnas.

Dagarna går fort och just den här veckan har det funnits ett problem;
"Behöver och vill ha allt Stina" har kommit tillbaka.
I helgen fick jag mitt visum till Kuba, så nu är det bara att åka för mig, mycket läskigt måste jag påstå. i och med det börjar man ju tänka på hur mycket pengar man har att röra sig med och vad man behöver, och det är väl typ allt. Allt kretsar kring mig, lite drygt och just nu skulle jag vilja tänka på något annat och inte vara så egocentrisk men, denna vecka får väl vara till ägnad det ( och egentligen vad är en blogg till för om inte en själv ).
Två saker som jag står inför;

Vara blond eller icke; när man är blond behvöer man inte så mycket smink.
Glasögon eller inte; Jag måste ha glasögon men ska jag köpa nya, eller ska jag gå med mina svarta jämt, eller ska det bli linser?
Frågorna är stora, eller så är frågan hur vi ska bekämpa fattigdomen större, ibland känns det så pinsamt med mina i landsproblem så jag helst inte skulle vilja skriva något alls.
Det är kanske där svaret på frågan är, skit i allt och bara lev livet. som:

Life is to short to take it seriosly
.
mycket bra citat som någon kolk människa sagt.

Nu var det egoslutpratat, här kommer nästa par glasögon som jag funderar på att använda som solbrillor;

litefotonför engångskull

NU har jag hittat sladden till mobilen så jag kan skicka in lite foton! Det är ju faktiskt ganska kul att titta på lite bilder såhär kommer en uppdatering om hur jag ser ut (eller kanske inte riktitgt)

Jag råkade ju vara hårmodell för ett tag sen och såhär blev resultatet:


man skulle väl kunna säga att jag inte riktigt brukar se ut såhär till vardagas och att makeupartisten inte riktitg visste vad hon höll på med. Men det var roligt och galet.
Om man undrar vad det är för färg så är det, vinröd, lila och orange.

Var hos optikern här om dagen och fick bakläxa så nu kanske det blir nya glasisar igen så snart är det kanske såhär jag ser ut:


Antingen älskar man dem eller så hatar man dem, och jag är såklart åt det älska hållet, älska allt som är fulsnyggt. Som en bullterrier.

vadhurnär.

I stundens hette och förundran har jag skrivit mina två sista blogg inlägg och nu kanske jag ska stå upp vid dem.

Jag har börjat bli långsint, mycket tråkigt men sant, iofs är det saker som jag tycker att man borde bli långsint till.

Torsdags kvällen:
I torsdags var jag ute på min vanliga sväng med salsaklubb på marianne's och såklart var det mycket trevlig toch bra musik. Men i när hälften utav kvällen går upptäcker jag att min vattenflaska är borta ur min väska. Jag får då veta att en utav bartenderna har tagit den (ur min väska). Förundrad över händelsen gick till baren och frågade om jag kunde få tillbaka min flaska. Det enda som jag fick var "NEJ". Förbryllad försökte jag förstå varför och frågade, men fick bara ännu fler NEJ utav en bartender med försvarsmekanismen på. Jag som ville bara ha ett bra svar fick lov att fråga en utav gästerna, och såklart så handlade det om att det trodde att jag hade alkohol i min flaska. Snäll som jag var sa jag att de fick jätte gärna hälla ut vattnet och fylla på det med nytt så de visste att det var vatten, men icke. Förvirrad och ofröstående var jag, och frågade varför, måste jag KÖPA ett vattenglas för att få dricka vatten? svaret jag fick får mig fortfarande förbannad; "VATTEN KAN DU DRICKA HEMMA TJEJEN", och vid den tiden gick jag, förbannad, funderade på om jag skulle dansa stjärten av mig så att jag svimmade utav vätskebrist och sedan stämma dem.
När kvällen var slut ville jag i alla fall ha min vattenflaska och gick till baren igen för att hämta den, lite skämtsamt sa jag; "Nu ska jag gå hem, så du skulle inte kunna tänka dig att fylla flaskan med vatten åt mig nu?" Han såg surt på mig, fyllde 1/4 utav flaskan, gav mig den och sa; " Det här räcker".

Ja hade det funnits ett annat ställe att dansa salsa på hade jag gjort det för länge sedan. Förbannad blir jag, ska kolla upp allt med lagar om allt med serviceavgifter, och nästa gång ska jag ta med mig ett vattenglas som de kan få stå och hälla på, för det får de inte ta betalt för minsann.

Ja frågan är om jag har rätt att vara lite långsint här. Tråkigt att bara för att man är nykterist så drabbas man av massa alkholregeler. Tönt på allt.

nuhänderdetgrejer

Japp, nu sitter jag här och ska iväg på möte på sjukan, men det finns ett problem. Det brinner i Egnellska huset och de har sagt ut på radion att man ks astanna inne, men jag behöver ju åka... ja, vad gör man?

salsavattenochlättiritationmedunderdrift

ja jag är riktigt förbannad. Men jag är riktigt trött också kom precis hem från salsakväll. jag berättar mer imorgon nu måst ejag verkligen sova natti.

abriloborto och blondinbella

just nu tittar jag på morgonsoffan på svt, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det är grov humor blandat med ganska lam humor ibland. Den grova gillar jag såklart, eftersom jag är ganska råå jag själv ibland; Som igår funderade jag på om jag skulle lura min pojkvän med att jag gjorde slut, men jag insåg att det kanske var lite över gränsen.

 Idag fick jag veta att det finns en tjej som bloggar och heter blondinbella och är tydligen en ganska känd person, hade faktiskt aldrig varit inne på hennes sida innan, men nu när man pratat om det så måste man ju kolla.  Ja, jag förväntade mig en riktig bimbo, men efter att ha läst en del, så nej min åsikt är inte denna.
Vi är nog inte alls lika någonstans, köpa dyra saker för att det finns ett märke på det, är inte riktigt min grej och moderat skulle jag nog inte påstå att jag är. MEN, jag tycker att hon är en smart tjej, hon vet att hon kan köra på sin bimbo - look och sticka många folk i ögonen, för det är ju faktiskt det som säljer, och hon tjänar ju pengar på det, så varför inte? Så länge man inte går över gränsen och försöker vara någon annan tycker jag att det är lugnt.
Sen hennes åsikter är en annan sak, men vi är ju alla olika och det är väl tur det.

Nej, sova var det. natti.

förkylingenpåstudiebesök

30/3 2008

Jaha jag hade tänkt att jag skulle skriva min blogg och vara jätte duktig idag också, men icke på söndagar verkar blogg.se ha stängt. Men nu sitter jag här i alla fall och skriver ett fint worddokument för att kunna publicera imorgon kanske. Jag har kollat in lite andra bloggar och det jag ser är att de bloggar flera gånger om dagen(!) Hur går det till? Okej, jag är inte dum, man sätter sig vid datorn flera gånger om dagen och skriver något viktitg ( ur deras synpunkt) och sedan så går man dit igen efter någon timme när man kommit på något nytt. Inte för att jag har så mycket till liv, men så mycket liv har jag inte som jag vill dela med mig med bloggen, inte i dag och flera månader framåt i alla fall.


Idag har jag lämnat tillbaka en bok som jag lånat i 7 månader, jo du det kan man, bara man kommer ihåg att låna om den. Det var en mycket bra bok, ?Yoga någonting? hette den, tror att jag har tipsat om den tidigare, den blev inte utläst på 7 månader? ( ja det säger hur mycket jag läser böcker, eller prioriterar kanske). Jag bestämde mig i alla fall att min förkylning skulle på en sväng till bibblan med min rosalila hoj. Återlämning blev det och lite nylåning, jag hittade ju en fantastiskhörna, KOKBOKSHÖRNAN, helt underbara hörnan, alldeles perfekta hörnan, med böcker som man inte behöver läsa igenom helt och som man vet får någonting ut ur av och som är riktigt intressanta. Varför har man inte tänkt på det tidigare? Kokböcker = bibblan? Även fast jag inte läser så mycket så ska bibblan bli ett utav mina favoritställen.

 

Jag är riktigt nöjd idag, jag sitter här, lyssnar på norah Jones har städat på snabbtid (alltså inte dragit på någonting utan gjort allt), lagat mat från frysen ( kalkonen som jag köpte för 5 månader sen) och sedan diskat efter mig. När jag stod där och lagade mat insåg jag att det var grymt längesedan jag lagade mat här, i alla fall riktig mat, det är lite skrämmande när man hela tiden säger till andra att man ska laga mat. Haha, fast i och för sig, jag har ju en mattant som varje gång han ser mig ropar över halva matsalen; ?Ta med dig en matlåda!? och sedan när jag kommer närmare säger ?mycket speciell, mycket speciell?. Så är det nog inte många som har det. Eller vad vet jag, kommunala skolor kanske också ger bort mat till fattiga studenter?

 

Nu blev detta långt ändå, även fast jag skrev igår, jaja läser man så läser man och har man orkat läsa hit så kan man få en liten hälsning från mig, Kram på di! Gå på ett studiebesök på bibblan någon dag, orkar du inte hitta böcker eller läsa, kolla på allt folk eller lek kurragömma. Lek (ett utav de bästa orden som finns).

 

Ordet avslutat.