Höstlov.

jag tänkte skriva något bra här men sen så orkade jag inte. Men jag antar att det kommer sedan.
Jag har valt att ha ett o planerat höstlov i alla fall. Vi får väl se hur det går. Jag har ätit godis med, 6 bitar sen mådde jag illa hela kvällen, inge mer godis nu.
J-E och S sitter och tittar på någon liten dokumentär om när Saddam hittades, jag är redan trött, fast jag har sovit 3 extra timmar mitt på dagen idag.
Men sen har man ju varit på grymt Unf gävleborg -höstläger med Bowlin ( är 147 på en serie bra?), Paintball, bad, lan och gocart. Jag var ensam tjej med 30 extra killar, trivdes riktigt bra med det. Fast lite mer tjejer i distriktet skulle inte skada:)

Just det, körkort var det här.

jaja, bloggar om igen sen.

stressibrallan

negativitet är ett ord som ingen gillar riktigt. Stress är något som faktiskt kan vara bra. då är frågan om den kan vara bra när den är negativ?
vissa menar att man blir mer produktiv och effektiv när man är lite stressad? Men till vilken nivå då?

Jag är i mitt negativa satdium just nu och försöker göra det till något positivt, det jag skulle kunna göra är bara att ta tag i de sakerna som jag behöver göra.  Vissa saker gör jag, men allt som handlar om skolan är helt borta.

Varför blir det så? Att när jag är stressad så blir jag negativ och gör ingenting egentligen.
Är det någon som har något tips på hur man kan göra för att inte det ska bli så?
(inte bara den vanliga "gör det bara", för den funkar inte riktigt för mig, det är bara mirakel männsikorna som kan sånt).

Nu sitter jag i alla fall här med min fina dator, min fina nallebjörn. Den är min guldstjärna på dagen och min nattare på kvällen. Underbart det kan vara att ha en bärbardator.

funderar på det här med träning också, hur gör man?
HUr gör man för att motivera sig ordentligt om man måste träna själv, jag menar det går ju som på räls ena veckan medans nästa så blir det popcorn varje dag.
Jag tror att om man tränar för att se bättre ut så håller det aldrig i längden (kanske för de där mirakelmänniskorna), men tränar man för att må bättre så håller det, fast inte om man tillslut mår bra och slutar då, som jag min dumbom gör så jag får börja om igen från början:P
Så hur gör man då för att få ihop sitt liv, med städning, pluggning och träning?  Man tänker positivt och så går det, fast kanske inte som man tänk sig:)

Sen kanske man ska ta tag i det också, lite pepp, inte.